Raindrop Technique


Raindrop Technique är en underbar form av medicinsk aromaterapi. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför tillsammans med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av ryggbesvär men den har även visat sig ha god effekt även på många andra hälsoproblem.


Man kan börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, både om man arbetar professionellt eller om man bara vill behandla och hjälpa sina närstående.

Young Livings produkter är framtagna för att stödja kroppen och dess system. Oljorna är inte framtagna för att diagnostisera, bota, behandla eller förebygga sjukdom.

Utbilda dig i Raindrop Technique hos Lilico.se


Upplägg:

Kursen börjar direkt med teori, sedan har vi en kort rast och sedan övar hälften av eleverna igenom hela regndroppsbehandlingen på de andra. Efter det har vi lunchrast. Efter lunch byter vi så att de som fick behandling före lunch nu övar en komplett behandling på de andra. Dagen avslutas med frågor och diplomutdelning.


Kursinnehåll:

Komplett utbildning i regndroppsteknik. Nio eteriska oljor appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen droppas de på som regndroppar och stryks ut med en massageteknik hämtad från en av Lakotaindianernas healingmetoder. Som avslutning på behandlingen ligger klienten med en varm handduk på ryggen, vilket är underbart skönt och som också snabbar på och ökar behandlingens effekt.


Regndroppsteknik är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Är du redan terapeut kan du också använda delar av regndroppstekniken och de eteriska oljorna som komplement och förstärkning av dina vanliga behandlingar.


Ansvarig:

Linda Liljeström.

Linda har arbetat med friskvård sedan 2005 och sedan 2007 med aromaterapi. 


Kursdatum:

Efter förfrågan


Pris:

1 900 kr inklusive moms och diplom.


Anmälan:

 
 
 
 
 
 
 
 

Produkter


Jag använder enbart Young Livings eteriska oljor på grund av deras höga kvalitet och terapeutiska effekt.

Se till att ha Young Livings regndroppspaket hemma innan kursen så du kan börja öva på behandlingen direkr efter utbildningen.


Köp hem produkterna:

Mitt tips är att du börjar med Young Livings paket Raindrop Kit som innehåller de 9 eteriska oljor som ingår i regndroppsbehandlingen i 5 ml-flaskor. I paketet ingår dessutom två massageoljor; V6 som är en neutral olja bestående av 6 olika basoljor samt Ortho Ease som är en massageolja med eteriska oljor i för avslappning av spända, ömma muskler. Det finns även möjlighet att köpa alla oljorna styckvis i 15 ml-flaskor, men kitet är att föredra som en start.

Artikelnummer för Young Livings Raindrop Kit: 313713


Om du vill ha de eteriska oljorna så billigt och bekvämt som möjligt så kan du beställa dem direkt hem till dig från Young Living och få 24 % rabatt som Brand Partner. I så fall behöver du ange en tidigare Brand Partner som sponsor och enroller (samma person på båda ställena). Jag är glad om du väljer att att ange mig (mitt medlemsnummer är 1197287). Leveranstid är ca 7 dagar.


Priset för Young Livings Raindrop Kit blir då 1 735 kr (exklusive frakt).


Ps. Inhandla produkterna innan kursstart. Det inga som helst krav på dig som Brand Partner, endast möjligheter. Det är gratis att bli Brand Partner och medlemskapet är fritt från månadsavgifter och årsavgifter. Du bestämmer själv om du vill handla något och i så fall hur mycket och när du vill handla. Om du handlar för mindre än 500 kr, under en tolvmånadersperiod blir ditt konto automatiskt inaktiverat.


Beställ produkter via den här länken.


Förberedelse:

Ta med två stora handdukar (badlakan), en vanlig handduk samt en bekväm kudde per person. Allt detta använder du när ni övar på varandra. Inneskor och anteckningsmaterial kan också vara bra.


Diplom:

Du får ett diplom efter godkänd utbildning.


Övrigt:

Du är välkommen att ringa eller maila om du vill veta något mer om utbildningen.

När du utför Raindrop Technique används enbart Young Livings eteriska oljor. Young Living står förkvalitet och renhet. Young Living har producerat eteriska oljor i över 25 år och de är dem enda eteriska oljorna jag väljer att använda. Eftersom alla produkter du använder på huden eller som du på något sätt andas in via doftsinnet tillslut når ditt blodomlopp tycker jag det är viktigt att bara använda rena, terapeutiska eteriska oljor.