Feelingsoljorna, endagsutbildning


Utbildning där du får lära dig en behandling för känslomässig frigörelse, som kan frigöra gamla trauman och oförätter som helt omedvetet kan fortsätta att skapa problem i vårt dagliga liv. Med hjälp av eteriska oljor lär vi oss att förebygga och behandla hälso- och levnadsproblem som kan bero på traumatiska händelser som inträffat tidigare i livet.

Young Livings produkter är framtagna för att stödja kroppen och dess system. Oljorna är inte framtagna för att diagnostisera, bota, behandla eller förebygga sjukdom.

Utbilda dig i känslomässig frigörelse hos Lilico.se


Upplägg:

En endagsutbildning, kl 10.00-15.00, där du får lära sig behandla psykiska och känslomässiga problem med hjälp av en specifik raindropbehandling med Young Livings Feelingskit. Du får även lära dig hur du gör en egenbehandling med feelingskittet.


Kursinnehåll:

Unik utbildning i medicinsk aromaterapi. Mycket effektiva metoder för behandling och egenbehandling samt förebyggande av känslomässig ohälsa och av fysisk ohälsa som har sin grund i känslomässiga orsaker.


Ansvarig:

Linda Liljeström.

Linda har arbetat med friskvård sedan 2005 och sedan 2007 med aromaterapi. 


Kursdatum:

Efter förfrågan


Pris:

1 900 kr inklusive moms och diplom.


Anmälan:

 
 
 
 
 
 
 
 

Produkter


Jag använder enbart Young Livings eteriska oljor på grund av deras höga kvalitet och terapeutiska effekt.

Se till att ha Young Livings Feelingskit hemma innan kursen så du kan börja öva på behandlingen direkt efter utbildningen.


Köp hem produkterna:

Mitt tips är att du börjar med Young Livings paket Feelingskit som innehåller de 6 eteriska oljor som ingår i utbildningen i 5 ml-flaskor.

Artikelnummer för Young Livings Feelingkit: 34508


Om du vill ha de eteriska oljorna så billigt och bekvämt som möjligt så kan du beställa dem direkt hem till dig från Young Living och få 24 % rabatt som Brand Partner. I så fall behöver du ange en tidigare Brand Partner som sponsor och enroller (samma person på båda ställena). Jag är glad om du väljer att att ange mig (mitt medlemsnummer är 1197287). Leveranstid är ca 7 dagar.


Priset för Young Livings Feelingskit blir då 2 340 kr (exklusive frakt).


Ps. Inhandla produkterna innan kursstart. Det inga som helst krav på dig som Brand Partner, endast möjligheter. Det är gratis att bli Brand Partner och medlemskapet är fritt från månadsavgifter och årsavgifter. Du bestämmer själv om du vill handla något och i så fall hur mycket och när du vill handla. Om du handlar för mindre än 500 kr, under en tolvmånadersperiod blir ditt konto automatiskt inaktiverat.


Beställ produkter via den här länken.


Förberedelse:

Ta med två stora handdukar (badlakan), en vanlig handduk samt en bekväm kudde per person. Allt detta använder du när ni övar på varandra. Inneskor och anteckningsmaterial kan också vara bra.


Diplom:

Du får ett diplom efter godkänd utbildning.


Övrigt:

Du är välkommen att ringa eller maila om du vill veta något mer om utbildningen.

När du utför en behandling för känslomässig frigörelse används enbart Young Livings eteriska oljor. Young Living står förkvalitet och renhet. Young Living har producerat eteriska oljor i över 25 år och de är dem enda eteriska oljorna jag väljer att använda. Eftersom alla produkter du använder på huden eller som du på något sätt andas in via doftsinnet tillslut når ditt blodomlopp tycker jag det är viktigt att bara använda rena, terapeutiska eteriska oljor.